Esőemberke Alapítvány

Esőemberke » Hírek » Hírek » Jótékonysági est az autistákért
Jótékonysági est az autistákért

Tisztelt Támogatónk! Kedves Barátunk!

Bizonyára Ön is egyetért azzal, hogy sérült honfitársaink társadalmunk leginkább hátrányos helyzetben lévő tagjai. Őket veszélyeztetik legjobban a szociális védőháló szakadásai!

 

Sok esetben – például az autisták esetében - sajnos ők még a hangjukat sem tudják hallatni saját érdekükben. Nekünk egészségeseknek kell segíteni őket, akkor is, ha ők nem is kérik, mert nem tudják kérni. Ezt a feladatot nekünk kell vállalnunk helyettük, értük.

 

Ennek szellemében szervez jótékonysági estet a Ferences Rendtartomány Szombathelyen a Weöres Sándor Színházban az autisták javára 2012. október 14-én 19 órai kezdettel. Az est során bemutatásra kerül a „Nemsenkilény” c. monodráma Börcsök Enikő előadásában. Az előadást követően a Thea-Tér-ben beszélgetünk az autizmusról, az autistákról. Az est házigazdája a színház igazgatója, Jordán Tamás lesz.

 

Jegyek az alábbi címen vásárolhatók meg: Szombathely, Király utca 11. Tel: 94/318-738, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Az est programja:

 

18:40 Érkezés
19:00 Köszöntő
19:05 Előadás: „Nemsenkilény” c. monodráma Börcsök Enikő előadásában
20:30 Kávéházi beszélgetés

 

Nagy megtiszteltetés volna számunkra, ha találkozhatnánk Önnel ezen az ünnepi alkalmon. Kérjük, ha lehet invitálja meg körünkbe ismerőseit, rokonait, barátait is. A befolyt összeg a szombathelyi Esőemberke Alapítványt, valamint a ferencesek által fenntartott gyöngyösi Autista Segítő Központot támogatja. Köszönjük támogatását és felajánlásait!

 

A találkozás reményében:

 

Fr. Szabó József OFM Nádorné Vörös Ibolya Szilvásy Zsuzsanna
ASK lelki igazgatója Kuratórium elnöke ASK igazgatója

Magyarok Nagyasszonya
Ferences Rendtartomány

Esőemberke Alapítvány

 

Meghívó
Az est műsora
Plakát