Esőemberke Alapítvány

Esőemberke » Hírek
Hírek
Adventi Civil Börze

A Miniszterelnökség a Civil Központok országos hálózatával együttműködve teret és lehetőséget biztosít a civil szervezetek karácsonyi időszakban zajló adománygyűjtéséhez egy új, rendhagyó, az online térbe „költöztetett” Adventi Civil Börze megszervezésével.

Vas megyében a kiválasztásra került három szervezet egyike Alapítványunk. Kérjük elsősorban a megye cégeit, és a lakosságot, hogy aki teheti csatlakozzon a Vas megyei autisták segítői közé. Köszönettel fogadjuk támogató adományaikat.

Az adománygyűjtéssel az ESŐEMBERKE Alapítvány a Holnap Háza Lakóotthon számára a konyha felújításához, az elhasználódott gépek cseréjéhez szeretne segítséget kérni. Nagy szükségünk lenne egy új mosogatógépre (a régi már nem javítható), egy nagyobb teljesítményű mikrohullámú sütőre és két energiatakarékos nagyméretű hűtőszekrényre.

Az alábbi linkre kattintva megtekinthetik bemutatkozó kisfilmünket:

https://civil.info.hu/kezdolap/hirek/index.html?o=175&fbclid=IwAR2H58iD7WO-fztqE9ilUCKT_OBsGh3Jl3zZsEAvhbZHe0PDJMODmCOJGSM

 

A film megtalálható a vasicivil.hu oldalon is

 

Bankszámlaszám: 11747006-20191472

 

 

 
Karácsonyi csoda

Még számunkra is hihetetlen, de az "APTIV" ajándékaként egy vadonatúj kisbusz áll az udvarunkon. Az örömünk határtalan... Hálásan köszönjük az adományt, az emberséget, a segítő szándékot, a szeretetet! 2019.december

 
10 éves a lakóotthon

A Színezd újra fotókiállítás a széles nyilvánoság számára a Holnap Háza Lakóotthon 10 éves jubileumát és az autisták foglalkoztatásának mérföldköveit mutatta be az AGORA-SAVARIA Filmszínházban, 2019. március 31.-én.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 4