Esőemberke Alapítvány

Esőemberke » Hírek
Hírek
Helló! Itt az autisták!

Október hatodikán az Agora Savaria filmszínházban be tudtuk mutatni Szombathely nyilvánosságának az „Ezüst nap volt, aranyélet” című élményfilmünket. A film a Holnap Háza lakóinak személyre szóló meglepetés-élményajándékokat örökítette meg a lakóotthon tíz éves évfordulóján. A rendezvény résztvevői meghallgathattak egy előadást a felnövő autisták továbblépési lehetőségeiről: Mit tehet a szülő, illetve a szakember, hogy segítse az autista gyermeke/támogatottja munkába állását?

Eseményünkről a Szombathelyi Városi Televízió és a Vas Népe megyei napilap is beszámolt.

Képek a Galériában találhatóak!

 
2020 Novemberében Jutka megkapta a Pálos Károly Díjat

Gratulálunk!

Képek a Galériában találhatóak!

 
Adventi Civil Börze

A Miniszterelnökség a Civil Központok országos hálózatával együttműködve teret és lehetőséget biztosít a civil szervezetek karácsonyi időszakban zajló adománygyűjtéséhez egy új, rendhagyó, az online térbe „költöztetett” Adventi Civil Börze megszervezésével.

Vas megyében a kiválasztásra került három szervezet egyike Alapítványunk. Kérjük elsősorban a megye cégeit, és a lakosságot, hogy aki teheti csatlakozzon a Vas megyei autisták segítői közé. Köszönettel fogadjuk támogató adományaikat.

Az adománygyűjtéssel az ESŐEMBERKE Alapítvány a Holnap Háza Lakóotthon számára a konyha felújításához, az elhasználódott gépek cseréjéhez szeretne segítséget kérni. Nagy szükségünk lenne egy új mosogatógépre (a régi már nem javítható), egy nagyobb teljesítményű mikrohullámú sütőre és két energiatakarékos nagyméretű hűtőszekrényre.

Az alábbi linkre kattintva megtekinthetik bemutatkozó kisfilmünket:

https://civil.info.hu/kezdolap/hirek/index.html?o=175&fbclid=IwAR2H58iD7WO-fztqE9ilUCKT_OBsGh3Jl3zZsEAvhbZHe0PDJMODmCOJGSM

 

A film megtalálható a vasicivil.hu oldalon is

 

Bankszámlaszám: 11747006-20191472

 

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 5